Indpakning af gaver

Det har jeg indrømmet aldrig været den helt store ørn til. For jeg er ikke særlig god til, at lave ender og kanter på en pakke pæne og så kommer de til, at se ud af h…. til. Så i mange år har jeg ladet ekspedienten i butikken, hvor jeg har købt gaverne pakke ind.

Med det resultat til følge, at det kan være nemt og gætte, hvad en modtager eventuelt får af gave fra en. I sær, hvis modtager af gaven også selv har gjort sine indkøb i den samme butik. For butikkerne landet over, er ikke særlig fleksible med deres valg af indpakningspapir. De bruger ofte det samme indpakningspapir i deres butik i jylland, på fyn og sjælland.

I år kommer, der midlertidig andre boller på suppen fra min side af. For jeg vil selv vælge indpakningspapir og på den måde overraske min modtager af pakken med, at det rent faktisk er mig selv, der denne gang har pakket gaven ind og ikke ladet en ekspedient gøre det. Det gør desuden også pakken mere personlig. Synes jeg i hvertfald selv.

Der er også en anden faktor, der gør sig gældende i mit valg og det er, at jeg i år vil købe alle mine julegaver på Internettet. Med den levering får jeg bare indholdet af gaven, som den er. At handle ind på Internettet giver mig en mulighed for, at kunne spare lidt penge på posten til indkøb af julegaver og i nogle tilfælde måske give mere end jeg havde forventet og give for, da varene i mange tilfælde er billigere end i de normale butikker, hvis du leder de rigtige steder. På den måde slipper jeg også for, at skulle en tur i et indkøbscenter i ugerne op til jul. I ugerne op til jul, hvor det er et rent kaotisk helvede og befinde sig sådan et sted.

Når det ikke lige ligger til højre benet for mig, at pakke gaver ind har jeg øvet mig lidt på forskud. For her til eftermiddag har jeg brugt lidt tid på, at gøre indpakningen af gaven til mit arbejdes pakkekalender pæn og jeg synes faktisk, at jeg har fået et meget hæderligt resultat ud af det.

3 thoughts on “Indpakning af gaver

 1. Tine - den kreativen and

  God fornøjelse med at pakke ind. :-)

  Selv elsker jeg at pakke ind og havde det ikke været for alle de gaver, der skulle pakkes ind, så havde jeg overlevet bare den første jul som salgsassistent.

  Jeg undgår selv helvede i butikkerne ved juletid ved at købe alle mine julegaver første søndag i advent, og det er en dejlig fornemmelse at vide, at de alle som en allerede er fordelt ud til modtagerne, altså lige på nær min Skats, for ham holder jeg jo juleaften med.

 2. Kenni

  Tak skal du have. Jeg er også glad for ikke, at være ansat i julegaveindkøbdshelvede. For det kan godt være, at mange siger, at ekspedienterne ude i butikkerne ikke altid er de skarpeste knive i skuffen, da det godt nok heller ikke altid er kunderne, der er det. For de kan godt nok være lidt af en pain in the ass, hvis man går rundt og lytter lidt til de samtaler som mange har med ekspedienterne.

 3. Tine - den kreative and

  Det kan vi kun blive enige om og jeg kan desværre komme med mange eksempel på det efter ti år inden for butiksfaget.

  Hver gang jeg har lyst til at starte min egen butik op eller begynde at arbejde som salgsassistent igen, så kommer jeg i tanke om noget, som jeg jo ikke vil kunne undgå … kunderne … og så er den ide droppet lige med det sammen.

  Egentlig er det synd at nogle få dårlige kunder skal ydelægge det for alle de gode kunder, for det er desværre jo altid de besværlige, brokkende, krævende og sure kunder, man husker bedst og ikke alle de søde, som gjorde at jeg kunne holde til de lange arbejdsdage.

  Jeg tænker på kunden, der hvert år kom med lidt hjemmebagte småkager til mig, hende, der havde syet et par små perlemus til mig, ham, som gav mig en is hver dag en hele sommer igennem, for nu skulle jeg altså tage på ( jeg tabte et halvt kilo i stedet for ) og så videre og så videre og mange af disse kunder er jeg stadigvæk på julekort med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>