Forældrene og internettet

Jeg kan stadig huske, at mine forældre var meget modstandere af Internettet i dets tidelige barndom. De kunne på ingen måde se noget fornuftigt i det. Det har i den grad ændret sig her i det første årti i det nye årtusind. Nu sender de emails, betaler regninger over netbanken og bruger e-Boks.dk til lønsedler, skattekort og den slags. De er i den grad blevet en del af det digitale samfund og en digital borger. Nu mangler jeg kun, at få dem overtalt til, at få deres oldtidsfund af en computer erstattet med en tip top moderne computer. De er så småt ved og indse, at det måske godt kan betale sig i længden.

På en måde synes jeg, at det kun er godt, at den middelalderende og ældre generation bruger Internettet og de fordele, der kommer med det, som alle os andre. Det virker lidt som om, at den her frygt for den nye og moderne teknologi er forsvundet ud i den blå luft. På den anden side kan de heller ikke komme uden om den i dag, da man er lidt på røven, hvis man ikke ejer en computer og forbindelse til Internettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>