Monthly Archives: February 2008

Et omvendt forhold

I går aftes spurgte kæresten mig om jeg kunne finde på, at lime en skuffe til en komode i løbet af i dag.

Den skulle jeg lige tykke lidt ekstra på, da handy arbejde og min person ikke, er de specielt bedste venner. Min mor har altid sagt, at fik jeg et søm og en hammer i hånden, så ville de sammen med jeg og et brædt gå i stykker. Vi har altid joket med, at det var godt, at jeg ikke skulle følge i min fars fodspor, som man gjorde tidligere i vore samfund.

At det hænger sådan sammen skyldes, at det altid har været min meget praktiske far, der har lavet det, som skulle laves hjemme hos mine forældre og ude hos mig på mit kollegieværelse og i min nuværende lejlighed. Håndværket har aldrig rigtig sagt mig det helt store.

Så den skuffe får hun selv lov til, at lime i løbet af weekenden.

På mange områder har kæresten og jeg et omvendt forhold til forskellige opgaver i et parforhold end, hvad man normalt ville forvente. Hun tager sig godt nok mere af børnene end jeg, men det er hende, der har bukserne på i forhold til de mere “handyman” orienterede opgaver i hverdagen. I stedet tager jeg mig så af den daglige madlavning, oprydning, rengøring og tøjvask når jeg er hos hende i min friuge.

Jeg føler ingen mindreværkskomplekser eller mindre maskulin af den grund. Snare tvært i mod vil jeg mene, da en rigtig mand i mine øjne, er i harmonisk balance og i kontakt med sin feminine og maskuline side, så man der igennem optræder, som værende et helt menneske.

Det er ikke spor farligt på nogen måde skal jeg lige hilse, at sige.

Et bestemt hade nummer

Over hos Philip kan jeg læse, at han kan blive godt tosset og får lyst til, at kaste rundt med ting og sager, hvis og når han hører nummeret “10000 nights of thunder” med Alphabeat.

Sådan et nummer har jeg ikke den oplevelse med, hvilket godt kan hænge sammen med, at jeg meget sjældent høre radio og gør jeg det, så er den tunet ind på P1.

Jeg kan ikke komme uden om, at der findes numrer i min samling af musik, som får mig ind i en eller anden form for sindstilstand.

Det er en form for sindstilstand, der er forbundet med gode ting her i livet. De kan også sætte nogle tanker i gang omkring nogle oplevelser, som jeg har haft tidligere. Er jeg ked af det, så kan de løsne op for mine triste tanker og få mig i et godt humør igen.

Musik er for mig mange gange forbundet med terapi, da jeg mange gange vælger min musik ud fra den opståede situation i rummet og den tilstand, der eksistere i mit sind i det givende øjeblik.

Ophavsmanden

Bag udviklingen af den kreavite klasse, er i dag i Vejle, hvor han vil holde foredrag om globalisering, innovation, tolerance og lignende for folk i erhverslivet samt andre interesserede. I den samme forbindelse lancere Richard Florida sin nye bog på dansk “The Flight of the Creative Class”.

En retningen inden for samfundsvidenskaben, som specielt det Radikale Venstre har taget til sig.

Som et plaster på såret for os, der gerne ville have oplevet Richard Florida in person, men som af forskellige årsager ikke har mulighed for, at dukke op i Vejle i dag, så gæster han aftenens udgave af Deadline.

En udsendelse, som jeg så vidt det er muligt vil prøve, at få set eller må jeg se den på Internettet, når den bliver lagt ud til offentlig fremvisning.

Krydser fingre!

Det kunne være super stort, hvis det virkelig lykkedes den amerikanske ambassadør i Danmark, at få en vaske ægte NFL kamp til Parken.

Det vil kræve en støtte fra den danske regering og erhvervsliv, da sådan en kamp ville koste i omegnen af 20 mio. kroner, at få til landet. I følge oplysninger fra Claus Elming i aftenens udgave af TV2 Lorry.

At få skaffet støtte i den nuværende regering vil nok ikke blive noget problem for amerikansk fodbold i landet, da Anders Fogh og hans venner, er meget glade for alt, hvad der har med USA, at gøre.

Jeg ved godt, at 20 mio. kroner lyder af ufattelig meget lige nu og her, men på den anden side kan det ikke måle sig med det antal af turister, som vil komme til landet og ligge en masse rare kroner i de erhversdrivendes kasser samt den positve omtale i medierne, som vi vil kunne få ude i den store verden.

Ny sæson i aften

Langt om længe, er Mikael Bertelsen tilbage med sit ukonvertionelle program “Den 11. Time”, der populært sagt tør, hvor andre tier.

Et fastholde punkt for mit vedkommende den første halvdel af ugen. Er meget spændt på, at se, hvad han kan finde på af finurligheder, som gør programmet uforudsigeligt og personligt.

Ventetiden, er blevet slået ihjel med, at gense nogle klip fra udsendelserne sidste år.